Dragnea: Nu ne gândim la o altă candidatură în afară de Antonescu

Vicepremierul Liviu Dragnea susține că social-democrații continuă să-l susțină pe Crin Antonescu pentru alegerile prezidențiale. În opinia sa, divergenţele nu au dus la ruperea Uniunii, dar au afectat colaborarea. "Nu s-au rupt. S-au îndepărtat puţin. Da, dar nu ne-au rupt, adică nu s-a rupt USL-ul", a spus Dragnea. 

 "În general e bine să te gândeşti când tot îi cari pumni în cap unuia, dacă rezistă la nesfârşit. Eu nu. Eu niciodată nu sunt dispus în viaţă să rezist la nesfârşit", a declarat Dragnea pentru emisiunea "După 20 de ani" le la PRO Tv.

Întrebat dacă premierul Victor Ponta ar fi un candidat mai bun pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor, Dragnea a apreciat că "Victor Ponta ar fi candidat bun la multe funcţii în statul român", însă a subliniat că PSD îşi va respecta angajamentele.

 "Noi avem acum o horărâre a Congresului, pe care o respectăm (...) La acest moment, la acest minut la care noi purtăm această discuţie, noi nu avem niciun motiv să ne gândim la o altă candidatură în afară de candidatura lui Crin Antonescu", a spus el.

 Întrebat dacă Antonescu ar continua să "care pumni" în capul PSD din poziţia de preşedinte, Dragnea a precizat că "E posibil, orice preşedinte cu o asemenea putere poate să îţi dea pumni foarte grei în cap. Nu nouă, întregului popor. Până acum, până la acest minut, nu cred că pentru PSD, pentru România, Crin Antonescu reprezintă un pericol dacă ajunge preşedintele României".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel