Lazăr, revocare. Dragnea: ”Nu l-am ascultat pe Toader”. Răspunsuri tăioase!

Irina Constantin / 26 oct 2018 / 18:07 Salveaza PDF Comentarii
Tudorel Toader
Descriere foto: Tudorel Toader

Liviu Dragnea, președintele PSD, a dat răspunsuri tăioase în ceea ce-l privește pe Tudorel Toader, ministrul Justiției. 

”Dl Tăriceanu spune să rămâne neapărat dl Toader, dl Iohannis spune să plece dl Toader, suntem într-o mare dilemă. Vom exprima poziția PSD, trebuie să cântărim foarte bine.” a spus Liviu Dragnea. 

Întrebat dacă e mulțumit de activitatea ministrului Justiției, a răspuns ”o să spun în partid”. Cât despre postările lui Tudorel Toader, afirmă că nu le citește. ”Eu nu citesc postările nimănui” a afirmat Liviu Dragnea. 

”Simple precizări, contrare unor afirmații apărute în spațiul public! Ministerul Justiției a elaborat proiectul de lege pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală, în sensul punerii acestora de acord cu deciziile CCR, precum și pentru transpunerea Directivelor referitoare la confiscarea extinsă, respectiv consolidarea prezumției de nevinovăție. Proiectul de lege a fost elaborat în limitele deciziilor CCR și Directivelor UE! La data de 18 august 2017, Guvernul României a adoptat respectivul proiect de lege, care a fost transmis către Parlament în vederea legiferării.” a scris astăzi ministrul Justiției, părând că dă vina pe Parlament pentru modificările neconstituționale. 

Liviu Dragnea a replicat: ”Dacă și dl Toader ne ceartă, înseamnă că mai e încă unul pe listă, deci să se așeze la rând”. 

Cât despre evaluarea lui Toader despre procurorul general Augustin Lazăr, Liviu Dragnea spune că ”nici nu l-am ascultat, nici n-am citit-o”. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25