EXCLUSIV  Dragnea spulberă o ipoteză bombă de pe scena politică

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit la ”Interviurile DCNEWS” despre un scenariu intens vehiculat pe scena politică. 

”Cel mai important partid este cel care are cea mai largă susținere în societate, pentru că reprezintă dorințele, speranțele, viziunile unei părți mari într-o societate. Cred că din acest motiv PSD a fost, este și va mai fi de mult timp de acum înainte cel mai important partid din România. Normal că orice susținător, orice alegător al unui partid dorește ca acel partid să dea premierul, adică să conducă guvernarea unei țări. Sper ca românii să aibă încredere în noi și să ne dea această șansă să avem un prim-ministru de la PSD”, a afirmat Liviu Dragnea la ”Interviurile DCNEWS”. 

Liviu Dragnea a precizat că PSD va considera că a câștigat alegerile când va da premierul. 

Președintele PSD a adăugat: ”Cred că va fi greu, dacă nu imposibil pentru cineva să nu accepte o propunere de prim-ministru din partea partidului care câștigă alegerile și se prezintă la Cotroceni cu majoritate constituită. Va fi greu să se întâmple asta”. 

”Știm cu toții că a fost o perioadă destul de lungă în care pe toate site-urile, în multe emisiuni se împingea ideea că am vândut meciul, că m-am vândut lui Iohannis, că m-am vândut lui Cioloș, că m-am vândut PNL-ului, că deja este blat și va fi guvern PSD-PNL. Am abordare pragmatică. Eu nu sunt de acord și nu vom face guvern cu PNL pentru că nu suntem compatibili cu acești oameni. A intra într-un guvern cu PNL chiar dacă va fi premier de la PSD și să-l rupi după câteva luni de zile înseamnă să ne batem joc de țară și să o aruncăm în  instabilitate. Nu putem lucra cu acești oameni”, a mai precizat Liviu Dragnea. 

Președintele PSD a precizat că nici cu premier de la PSD, nici cu Dacian Cioloș nu vor face un guvern cu PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel