Dragnea: Modificări la programul de guvernare

Dragnea - Tariceanu
Dragnea - Tariceanu

Programul de guvernare al viitorului Guvern va conţine câteva modificări pentru flexibilizare, a anunţat, miercuri, preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 

"Programul de guvernare va conţine câteva modificări pentru flexibilizare pentru că este vorba de o serie de întârzieri care au şi generat evenimentul de astăzi, acţiunea de astăzi şi, de asemenea, ultima săptămână o luăm în calcul. Am discutat deja cu colegii de zilele trecute, se lucrează la acest modificări. Facem aceste modificări pentru a ajunge la aceleaşi obiective, schimbăm poate doar câteva maşinuţe", le-a precizat Dragnea jurnaliştilor. 

Întrebat dacă sunt modificări de substanţă în privinţa salariilor, pensiilor, Dragnea a răspuns: "Nu, am spus doar că va fi flexibilizat pentru a fi recuperate întârzierile. Obiectivele rămân aceleaşi". 

Dragnea şi-a exprimat speranţa ca preşedintele Iohannis să promulge legea salarizării. 

Pe de altă parte, Liviu Dragnea a spus, întrebat cum explică ambasadelor ce se întâmplă, că a transmis partenerilor că ţara va rămâne stabilă. 

"Am trimis imediat după decizia CEx-ului de miercuri la partenerii noştri care este situaţia şi că ţara va rămâne stabilă, iar moţiunea de astăzi nu trebuie explicată, e foarte simplă", a menţionat Dragnea, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel