EXCLUSIV  Dragnea: Minciuna securistă are picioare scurte

Rodica Mitu / 24 mai 2019 / 12:21 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Dragnea
Descriere foto: Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a acordat vineri, în ultima zi de campanie electorală, un interviu DCNews.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a vorbit, vineri, în cadrul unui interviu acordat DCNEWS înaintea alegerilor europarlamentare din 26 mai, și despre Uber.

„Soluțiile sunt identificate, procedura este finalizată. Deja cred că au și publicat textul ordonanței de urgență care reglementează acest domeniu. S-a încercat să se folosească discuția despre ride-sharing împotriva noastră, ca și cum noi vrem să închidem Uber și toți utilizatorii de Uber să fie împotriva noastră. Nu există scrupule la acești oameni", a spus Liviu Dragnea, vineri, 24 mai.

„Scandalul Uber, de fapt, nu există”

 

„Eu personal, împreună cu ministrul Cuc, m-am întâlnit cu acești oameni la solicitarea lor. Și atunci s-a convenit că vor lucra împreună la textul ordonanței de urgență pentru a reglementa acest domeniu. Drept pentru care, am vorbit cu ministru Cuc. Dacă tot au finalizat discuția, întâlniți-vă, faceți un protocol pe care să-l publicați, să-l vadă toată lumea", a explicat liderul PSD, adăugând ulterior: „Am văzut că s-au făcut spectacole. Nu există așa ceva! Dimpotrivă, se va reglementa în așa fel încât să nu aibă niciun fel de problemă. Deci, scandalul Uber, de fapt, nu există!"

„Minciuna, indiferent cât de securistă ar fi, tot picioare scurte are", a concluzionat Liviu Dragnea.

 

Liviu Dragnea, interviu DCNEWS

 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24