Dragnea le-a scris americanilor, în scandalul Vanghelie

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, dezminte afirmațiile primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, care a susținut că vicepremierul le-a spus liderilor social-democrați în ședința CEx că americanii sunt de vină pentru înfrângerea lui Victor Ponta.

"Nimeni n-a vorbit la acea discuție de sase ore  despre implicarea unei alte țări în aceste alegeri. Eu am explicat că Facebook-ul este o rețea de socializare americană, dar pe care au folosit-o românii și s-au socializat pe Facebook și s-au hotărât să voteze împotriva noastră, dar au votat românii”, a declarat Dragnea, vineri seară, la România Tv.

Vicepremierul spune că le-a trimis o scrisoare americanilor pentru a-i asigura că nu a făcut niciodată acuzații precum cele prezentate de Vanghelie.

”Dacă Marian Vanghelie a înțeles că folosind o rețea de socializare de sorginte americană devii american, asta este în mintea lui. De altfel, eu am și trimis o scrisoare oficială a Ambasadei SUA să îi asigur că nici eu, nici altcineva din PSD nu a purtat asemenea discuții și că îi asigurăm în continuare de tot sprijinul nostru pentru parteneriatul strategic și că apreciem relația stabilă dintre România și SUA", a mai spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel