Dragnea, la medic. Imagine cu el și Codrin Ștefănescu, alături de o ”celebră” declarație

Facebook - Liviu Dragnea
Facebook - Liviu Dragnea

Codrin Ștefănescu a revenit, luni, cu un mesaj despre Liviu Dragnea. 

„Dupā multe insistențe, din partea mea și a Irinei, astāzi și-a făcut primul set de analize! Urmeazā și altele in zilele urmātoare! A înțeles cā nu e de joacā și nu merge tratament doar cu o alifie și gata!

Poza de mai jos este realizatā acum mai bine de doi ani, când reclama dureri groaznice la coloanā! Și celebra lui declarație: “Mā sprijin pe Codrin și la propriu și la figurat!” Mergem înainte, asta am vrut sā vā spun!”, a scris, luni, Codrin Ștefănescu pe contul său de Facebook.

Iată și imaginea cu Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu:

În ce condiții mai intră Liviu Dragnea în politică

Liviu Dragnea a spus, la ieșirea din Penitenciarul Rahova, că va mai intra în politică dacă va reuși să răspundă la două întrebări: mai are cu cine și dacă mai are pentru cine.

„Este prematur să ne pronunțăm, dar presupun că o eventuală revenire a lui Liviu Dragnea în PSD nu va fi nici rapidă, nici ușoară. Trebuie să înfrunte, practic, foștii parteneri și prieteni de partid”, a spus Bogdan Chirieac. 

CSM a reacționat după speculațiile din spațiul public

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a transmis, vineri, că hotărârile judecătoreşti de condamnare, achitare, liberare condiţionată ori de respingere a cererilor sunt rezultatul exclusiv al aplicării legii.  

Într-un comunicat transmis de CSM, „secţia pentru judecători, singura autoritate competentă să apere independența judecătorilor, face un apel către toţi actorii publici ca în discursurile lor să respecte independenţa, imparţialitatea şi autoritatea instanţelor judecătoreşti”.

„Secţia pentru judecători subliniază că hotărârile judecătoreşti de condamnare, achitare, liberare condiţionată ori de respingere a cererilor sunt rezultatul exclusiv al aplicării legii şi respinge orice speculaţii contrare, vizând posibile alte raţiuni care ar fi stat la baza adoptării lor”, se arată în comunicat.

Amintim că, joi, în spațiul public au apărut speculații cu privire la alte motive decât cele reale și legale pentru care judecătorii Tribunalului Giurgiu ar fi luat decizia eliberării fostului lider PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel