Dragnea, judecată cu violențe la ÎCCJ. Savaliuc: Niște huligani... O mascaradă de proces

miting PSD Craiova
miting PSD Craiova

Răzvan Savaliuc a reacționat în direct la România TV după ce Liviu Dragnea a fost îmbrâncit în momentul în care a ajuns la Înalta Curte. 

”Nu cred că ar trebui amânat procesul pentru că niște huligani Rezist vin și fac scandal acolo. Acest proces oricum este o mascaradă și cred că judecătorii au obligația să îl amâne dintr-un singur considerent pentru că în prezent pe rolul Curții Constituționale se află dosarul privind legalitatea completelor de trei, iar Liviu Dragnea a fost condamnat la fond cu opinie separată, doi la unu, de către un complet de trei, nelegal constituit. Și eu cred că niște judecători, dacă ar fi corecți în țara asta, în condițiile în care o au pe șefa Înaltei Curți, doamna Cristina Tarcea, trimisă în judecată disciplinar de către CSM pentru faptul că a încălcat legea și nu a tras la sorți completele de cinci care au trebuit refăcute, să aștepte onorata instanță să se soluționeze la Curtea Constituțională”, a precizat Răzvan Savaliuc la România TV. 

Ce se urmărește prin aceste scandaluri de stradă

”E un proces împotriva României, un proces în care bandele Rezist plătite de afară fac scandal de luni de zile, ambasadorii, ONGuri plătite să facă scandal să nu se modifice vreo lege, pentru un singur considerent, să nu scape Liviu Dragnea. Ce se urmărește... să fie dat jos Guvernul României, iar dacă asta se va întâmpla înseamnă că toată politica serviciilor și celor de afară de a îngenunchia România cu arma dosarelor penale va da rezultate. Înseamnă că votul românilor nu mai contează și putem să ne condamnăm în continuare aleșii poporului”, a mai precizat Răzvan Savaliuc, în direct la România TV. 

Liviu Dragnea a ajuns la Înalta Curte. Protestatarii #rezist au încercat să ajungă cât mai aproape de președintele PSD, s-au îmbrâncit foarte mult și i-au adresat injurii. Jandarmii au ridicat deja câțiva protestatari care au creat ambuscada și au încercat să lovească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel