Dragnea, la DNA. Orban: Grup de presiune. Nu e normal să vină cu bodyguarzii

 Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că nu i se pare normal ca liderul social-democrat Liviu Dragnea să vină însoţit de bodyguarzi şi să se creeze grupuri de presiune la DNA, susţinând că "indivizi de felul lui ar trebui să facă un pas înapoi din politică". 

Prezent luni la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Orban a fost întrebat de jurnalişti cum comentează venirea lui Dragnea la DNA însoţit de membri ai PSD. 

"De fiecare dată m-am prezentat şi la DNA, şi în faţa instanţei singur, însoţit - e adevărat - de avocaţi. Condamn orice formă de presiune care se pune asupra Justiţiei. Nu mi se pare normal ca un om, indiferent de ce funcţie are, să vină înconjurat de bodyguarzi sau să se creeze grupuri de presiune care să influenţeze într-un fel sau altul desfăşurarea activităţii, fie a instanţelor de judecată, fie a procurorilor", a răspuns Orban. 

Ludovic Orban a mai spus că Dragnea ar trebui să un pas înapoi şi să se retragă de la şefia Camerei Deputaţilor, după ce DNA a deschis un nou dosar pe numele preşedintelui PSD. 

"După cum ştiţi, noi am depus o modificare a regulamentului Camerei Deputaţilor, astfel încât să punem iniţia procedura de schimbare a preşedintelui Camerei Deputaţilor din funcţie. Ar fi trebuit să renunţe de mult, dar, din păcate, Dragnea şi PSD nu înţeleg că într-un stat de drept, într-o democraţie, indivizi de felul lui ar trebui să facă un pas înapoi din politică", a afirmat preşedintele PNL. 

Orban a anunţat că şi-a amânat deplasarea în SUA, pentru a participa, luni, la procesul în care este judecat pentru folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, în care a fost achitat în primă instanţă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel