Dragnea: L-am căutat pe Victor Ponta, nu mi-a răspuns

Anca Murgoci / 17 dec 2015 / 14:52 Salveaza PDF Comentarii

Liviu Dragnea a afirmat, joi, că la sfârşitul acestei săptămâni are o întâlnire informală cu şefii de organizaţii judeţene ai partidului, la care l-a invitat şi Victor Ponta, numai că acesta nu i-a răspuns la telefon şi nu ştie dacă este în ţară.

'La fiecare sfârşit de an, noi ne-am întâlnit cu preşedinţii de organizaţii. Este o întâlnire informală, nu are caracter oficial, nu se decide nimic, pur şi simplu discuţii libere despre ce s-a întâmplat în 2015', a precizat Dragnea, întrebat în legătură cu întâlnirea informală de la Turnu Măgurele.

Întrebat dacă l-a invitat şi pe Victor Ponta la această reuniune, Dragnea a spus că fostul premier nu i-a răspuns la telefon.

'L-am căutat ieri pe Victor Ponta, l-am căutat de câteva ori la telefon, nu mi-a răspuns, nu ştiu dacă este în ţară, dar l-am căutat şi eu şi mai mulţi colegi. Am vrut să-l invit şi astăzi la bradul de Crăciun şi am vrut să-l invit şi acolo. Victor a participat cu mine la toate întâlnirile informale pe care le-am făcut în ultimii cinci ani de zile, era firesc, îmi pare rău că nu a fost aici', a adăugat Dragnea.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25