Dragnea: 'Kovesi nu trebuie să demisioneze'. Întrebare-cheie despre Iohannis

Liviu Dragnea a spus că Laura Codruţa Kovesi nu trebuie să demisioneze până nu se decide dacă a plagiat sau nu în teza de doctorat.

"Nu am fost de acord, nu sunt de acord nici cu cererile adresate unor politicieni din diverse părţi ale societăţii, inclusiv din partea preşedintelui, să demisioneze când apar nişte acuzaţii şi mergând pe logica asta nu sunt de acord nici că Codruţa Kovesi trebuie să demisioneze, până când nu se decide într-un fel cu această Comisie, care riscă să devină o măciucă politică, până când nu se decide dacă e plagiat sau nu", a spus Dragnea vineri la Antena 3.

El a mărturisit că l-a lăsat 'perplex' ideea potrivit căreia votul din Senat asupra legii care reglementează plagiatele ar ajuta-o pe Kovesi.

[citeste si]

"Nici nu vreau să-i fac rău, nici nu vreau s-o ajut. (...) Dacă cei care mi-au zis că prin votul respectiv noi am ajutat-o pe doamna Kovesi şi văzând acţiunile domnului Iohannis, ale domnului Cioloş şi ale PNL, mă duce gândul la ceva interesant. Nu cumva domnul Iohannis, domnul Cioloş şi PNL vor să folosească această comisie (n.r. CNATDCU) pentru a o schimba pe doamna Kovesi? Nu pot să spun că nu mă interesează sau mă interesează foarte puţin. E o dispută între ei. Eu nu pot să nu mă gândesc la asta. Am văzut această grabă. Ideea a fost să se mai întârzie promulgarea şi publicarea legii în Monitorul Oficial", a mai spus Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel