Dragnea, ironii după ce l-a "abandonat" pe Victor Ponta

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, la Craiova că nu l-a abandonat joi seara pe Victor Ponta în Oltenia, aşa cum a văzut pe unele posturi TV, ci a plecat la Bucureşti pentru că au apărut unele probleme legate de campania electorală.

'Am văzut nişte lucruri foarte curioase la TV: primul titlu spunea că m-am supărat pe Victor şi am plecat la Bucureşti şi al doilea că l-am abandonat pe Victor Ponta în Oltenia. În primul rând, nu am abandonat niciodată pe nimeni şi vorbesc de momente grele, pentru că nu pot, sunt educat altfel. Doi, Victor e major şi nu poate fi abandonat nicăieri, că toată lumea îl cunoaşte, deci nu ar rămâne singur. Trei, am plecat aseară (n.red.: joi seara) la Bucureşti, pentru că au apărut nişte probleme urgente în campania electorală: era nevoie de o analiză rapidă şi de nişte decizii rapide, care s-au şi luat. Am făcut tot posibilul să vin înapoi să fim împreună măcar la conferinţa de presă, pentru a-l recupera pe Victor dacă tot a fost abandonat aici', a spus Dragnea, la conferinţa de presă organizată de Lia Olguţa Vasilescu cu prilejul începerii campaniei electorale pentru Primăria Craiova.

Victor Ponta, care a participat şi el la conferinţa de presă, l-a completat pe Dragnea:

'Acum mă simt bine'. Ponta a afirmat că va merge în continuare în campania electorală, chiar dacă nu va fi peste tot cu Liviu Dragnea. 'Acum, nu o să mergem peste tot împreună, că am văzut că azi, dacă nu eram împreună, înseamnă că eram supăraţi. O să mergem în cât mai multe zone, pentru că toţi colegii noştri au nevoie de sprijin', a afirmat Ponta. În altă ordine de idei, Liviu Dragnea a afirmat că, la aceste alegeri, PSD va avea un vot politic consistent la consiliile judeţene şi locale, iar din iunie va avea mai mulţi primari decât are în acest moment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel