Dragnea: Iohannis, gest incalificabil. Obsesii din noaptea...

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea răspunde atacului Președintelui României, Klaus Iohannis, potrivit căruia țara noastră nu ar fi pregătită pentru preluarea președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene.

Întrebat ce părere are despre recenta declarație a lui Klaus Iohannis, potrivit căreia România nu este pregătită pentru preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene, liderul PSD susține că fiecare are obsesiile lui, iar țara noastră este pregătită să gestioneze președinția rotativă.

Fiecare cu obsesiile lui. Klaus Iohannis are aceste obsesii din noaptea alegerilor din decembrie 2016.

Sunt deja mulți români care nu se mai lasă păcăliți de minciunile lui Iohannis. De doi ani de zile a tot spus că nu sunt bani de pensii, că nu se pot acorda facilități fiscale în același timp cu creșterea de pensii și de salarii, că nu o să ne încadrăm în deficitul de 3%. Numai minciuni. Timpul și realitatea au dovedit că ceea ce noi am spus și ne-am angajat să facem prin programul de guvernare s-a realizat. Așa se va întâmpla și acum. Din punct de vedere al Guvernului, lucru certificat și de către secretarul general al Comisiei Europene la întâlnirile pe care le-a avut cu miniștrii, Guvernul este pregătit să gestioneze cu succes președinția Consiliului Uniunii Europene. Ceea ce face în schimb Klaus Iohannis este să aducă deservicii majore acestei țări pentru că încearcă să inducă la nivelul opiniei publice din România, cât și la nivelul opiniei publice internaționale, că Guvernul din țara lui nu este pregătit să gestioneze această președinție, neavând niciun fel din probe în sensul ăsta. Ceea ce face este incalifibil pentru un șef de stat., a declarat Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel