Dragnea: Iohannis e nervos, îi este teamă de o întrebare

Cristian Țopescu a murit. Liviu Dragnea, mesaj
Cristian Țopescu a murit. Liviu Dragnea, mesaj

Liviu Drganea a răspuns președintelui Iohannis după atacurile în cascadă care au venit din partea șefului statului la adresa Guvernului Dăncilă.

Președintele Partidului Social Democrat susține că președintele Klauss Iohannis a spus astăzi mai multe neadevăruri despre Viorica Dăncilă. "Iohannis a spus mai multe neadevăruri și nu este bine pentru dumnealui. Dăncilă l-a anunțat că merge în Israel, nu a aflat din presă" a declarat Liviu Dragnea. 

"Dincolo de orgoliile rănite, trebuie să facem ce e bine pentru România"

Președintele Camerei Deputaților a mai declarat că șefului statului este nervos pentru că i-ar este frică de o întrebare."Am fost mult prea binevoitor cu președintele îl ultimele luni, din dorința de a nu avea conflicte. Nu știu dacă Iohannis, înainte de a merge la Consiliul European, și-a luat mandat de la Parlament. O să spună că n-are nevoie, dar merge și-și asumă angajamente în numele României, iar Guvernul și Parlamentul trebuie să le pună în aplicare. Arată că e nervos și deranjat de vizita noastră în Israel. E o problemă, cred, îi e teamă că o să se pună întrebarea ”dacă tot zici că te ocupi de politica externă, care sunt rezultatele?", a mai spus Liviu Dragnea,conform B1.ro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel