Iohannis, dosare. Guran: E treaba lui dacă vrea să răspundă

Virgil Guran, vicepreședintele PNL, a comentat ultimele declarații ale liderului PSD, Liviu Dragnea, care a spus despre preşedintele Klaus Iohannis că este un "infractor coccoțat în cea mai înaltă funcţie a statului, un preşedinte fake". 

"Cred că nici nu mai merită băgat în seamă Liviu Dragnea, cu aceste aberaţii. Pentru orice se întâmplă rău în România, este de vină preşedintele Klaus Iohannis. Eu, ca parlamentar, am un crez: penal este cel stabilit de lege, de instanţă. Până nu se dovedeşte clar că un om este vinovat, este nevinovat. Eu nu susţin această teorie că, dacă cineva are un dosar penal, este penal, gata.

În privinţa celorlalte, Dragnea ar trebui să se ocupe de guvernare. Se ocupă mai mult de scandaluri. Să îl lase pe preşedinte cu atribuţiunile lui, că nu din cauza lui merge treaba prost în ţară. Cei care sunt la guvernare au instrumentele de a conduce şi de a face treabă în țară, nu președintele. El este mediator", a declarat Virgil Guran, în emisiunea Ediție Specială, prezentată de Cătălina Porumbel, de la Antena 3.

Cât despre cele 17 dosare penale clasate, pe numele președintelui Klaus Iohannis, vicepreședintele PNL a spus că: "este treaba preşedintelui dacă vrea să răspundă pentru aceste dosare. Au fost clasate, orice persoane poate să ceară informații despre aceste dosare şi i se vor prezenta. Eu cred că sunt lucruri mult mai importante de făcut în ţară, decât să răspundă tututor aberațiilor şi acuzaţiilor lui Dragnea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel