Dragnea: Iohannis, beneficiarul execuţiei mele - UPDATE 2

Luni seară, liderul PSD Liviu Dragnea, la România TV, a spus că preşedintele Klaus Iohannis este beneficiarul "execuţiei" sale.

UPDATE 2: Întrebat dacă se aşteaptă să fie chemaţi la audieri fiul şi fosta sa soţie, Dragnea a făcut următoarele precizări: „Eu sper să nu fie chemaţi, nici soţia, nici fiul. Singurul defect e că a fost soţia mea şi am făcut acest copil. Aş vrea să nu vorbesc despre asta în seara aceasta. Nu mă aşteptam să se ducă chiar şi până acolo. Ne obişnuim cu răul cel mai mare. Eu îi cunosc. Nu există aşa ceva".

În altă ordine de idei, a spus că, de luni, are avocatul acces la dosar.

Totodată, a declarat că "s-a spus că datoria guvernamentală a crescut enorm, este o minciună pentru că aceasta a scăzut. Nici vorbă de noi imprumuturi. (...) S-a spus că au scăzut veniturile, iar este o știre falsă".

UPDATE 1: Cu privire la Legile Justiţiei, a spus că vor fi adoptate în această sesiune în Parlament. "Ne batem cu toate armele ca aceste legi să intre în vigoare", a punctat Dragnea. 

De asemenea, a negat faptul că întâlnirea de astăzi cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, ar fi avut legătură cu mersul la DNA.

"Am înţeles că trebuie să fiu executat în beneficiul lui Iohannis", a spus Liviu Dragnea, după ce astăzi a aflat că este urmărit penal de procurorii DNA pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte săvârșite în dosarul „Tel Drum" în calitate de președinte al CJ Teleorman.

De asemenea, a spus că sunt dosare făcute pentru toţi membrii din conducerea PSD.

"E îngrozitor! (...) Sper să nu fie aşa, lideri locali. Ați văzut cazul lui Marcel Popa? (...) Eu aşa ceva, iertaţi-mă. La mine am înţeles, trebuie să fiu executat. (...) Se alege cu dosar pentru că nu a făcut expertiză tehnică. La ce, la bălegar?", a spus Dragnea.

"Principalul beneficiar al acestor mișcări ale sistemului este domnul Iohannis (...) Nici nu este nevoie ca domnul Iohannis să comande. (...) Dacă eu eram băiat cuminte, nici eu, nici cei care au fost azi la DNA nu aveam nicio problemă. Dacă la alegerile locale luam un scor bunicel, la parlamentare la fel, atunci nu se mai întâmpla nimic din ceea ce s-a întâmplat", a spus liderul PSD.

[citeste si]

De asemenea, a declarat că astăzi nu a vorbit cu premierul Mihai Tudose. Liderul PSD spune că miza este demisia sa, însă merge înainte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel