Dragnea, întrebat de Raed Arafat. Radu Tudor: Ciudat răspuns

Mihai Gâdea l-a întrebat pe Liviu Dragnea dacă este de părere că Raed Arafat trebuie să continue activitatea pe care o are în zona în care a construit un sistem de urgență centralizat.

Mihai Gâdea a zis: "Guvernul Cioloș s-a comportat absolut mizerabil cu doctorul Raed Arafat. Intenționați ca acesta să continue activitatea pe care o are?(...) În ultima vreme s-a încercat un ultim atac. Mă întreb dacă se dorește păstrarea acestui sistem integrat de urgență".

"Acesta este un subiect care trebuie tatat cu mult mai multă responsabilitate și cu mult mai puțină imagine. Serviciul de Ambulanță are mari probleme din cauza unui personal insuficient și din cauza unor dotări insuficiente. Trebuie găsită relația corectă și funcțională de lucru între Serviciul de Ambulanță și SMURD. Acesta este cel mai important lucru, dincolo de persoană. Dincolo de imagine, este foarte important ca sistemul, care trebuie să funcționeze integrat, să devină eficient. De aici plecăm. Abia după aceea discutăm despre persoane", a zis Liviu Dragnea la Antena 3.

Văzând răspunsul său, Radu Tudor a avut un scurt comentariu pe pagina sa de Facebook.

"Ciudat răspunsul dat la Antena 3 de Liviu Dragnea in ce priveste activitatea Departamentului pentru Situații de Urgentă condus de secretarul de stat Raed Arafat. De urmarit pe viitor...", a scris jurnalistul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel