Dragnea, întrebat dacă are bagajele făcute: Spectacol prost!

Dragnea la vot
Dragnea la vot

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă are bagajele făcute.

”Nu am niciun bagaj făcut! Faceți un spectacol prost, foarte prost! Nu plec nicăieri”, a zis Liviu Dragnea către o jurnalistă care l-a întrebat dacă are bagajele făcute după rezultatele la alegerile europarlamentare.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, după anunţarea exit-poll-urilor, că solicită premierului Viorica Dăncilă să nu-şi depună mandatul.

”Solicit doamnei prim-ministru să nu care cumva să-şi depună mandatul. Programul de guvernare trebuie dus la capăt”, a afirmat Dragnea, la sediul PSD.

Întrebat la sediul PSD dacă va face un pas în spate, în urma rezultatului alegerilor de duminică, Dragnea a spus: ”Niciodată n-am făcut altceva decât a zis partidul şi nici n-am făcut ceva împotriva a ceea ce s-a hotărât în partid”. ”Din punctul meu de vedere, coaliţia nu trebuie să fie afectată. (...) A fost o furtună a urii”, a completat el, întrebat dacă rezultatul alegerilor va afecta coaliţia de guvernare. El a enumerat în context trei obiective: PSD să rămână unit, coaliţia să existe în continuare, iar guvernarea să nu fie cedată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel