Dragnea intervine în scandalul pomilor de pe Kiseleff

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este în continuare susţinută de partid şi că de când este primar general nu s-a tăiat niciun copac pe bulevardul Kiseleff.

'Gabi Firea este sprijinită de partid, a fost sprijinită să câştige alegerile, este şi acum. Am văzut o ştire că Gabi Firea a tăiat pomii pe Kiseleff. Nu există aşa ceva. Nu s-a tăiat niciun pom. Vreau să vă spun ceva, e foarte simplu, dacă pe Kiseleff s-ar tăia o crenguţă toate televiziunile ar fi acolo, că e Kiseleff. Alea erau poze de nu ştiu când. Nu avea cum ca să se taie un pom pe Kiseleff, ca să se taie un pom trebuie să fie blocat Kiselefful. De când e Gabi Firea primar nu s-a tăiat niciun pom', a spus Dragnea la România TV.

El a adăugat că PSD o susţine pe Firea şi în privinţa organizării de evenimente artistice în centrul Bucureştiului.

'Nu suntem de acord ca Piaţa Constituţiei, de exemplu, să fie blocată în permanenţă şi tot oraşul să fie blocat, dar ceea ce a spus Gabi Firea, numai că cei care au vrut să o critice nu au observat, a spus că atunci când vom găsi soluţii alternative, şi la asta lucrează acum Primăria Capitalei, sigur că acele spectacole se vor organiza în acele locaţii. Nici nu-şi putea permite să oprească orice eveniment în Bucureşti pentru că se blochează. Dar asta nu se poate face deodată', a menţionat Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel