Dragnea, întâlnire cu un ministru din Israel. Ce au discutat

Scutaru Cristina / 16 mai 2018 / 18:35 Salveaza PDF Comentarii
Liviu Dragnea
Descriere foto: Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a avut miercuri, 16 mai, o întrevedere cu Yariv Levin, ministrul Turismului din Israel.

Discuţiile au avut în vedere identificarea oportunităților pentru atragerea capitalului israelian în sectorul turistic românesc, o importanţă deosebită fiind acordată turismului balnear şi sectorului de wellness.

"România reprezintă o destinație predilectă pentru turiștii israelieni și acest lucru este un semnal încurajator pentru întărirea parteneriatului în acest domeniu. Tocmai de aceea am propus încurajarea înfrățirii dintre orașele românești și israeliene, ca instrument pentru promovarea turismului de ambele părți", a declarat domnul Liviu Dragnea.

Valorificarea bogatului patrimoniu cultural evreiesc

Un alt subiect abordat a avut în vedere valorificarea bogatului patrimoniu cultural evreiesc, precum şi a faptului că România face parte din Calea europeană a Patrimoniului Evreiesc.

[citeste si]

De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor a transmis asigurări cu privire la deschiderea autorităţilor de la Bucureşti de a întări parteneriatul dintre cele două ţări şi de a extinde cooperarea pe mai multe sectoare.

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23