Dragnea, în vacanță. Iordache: Avea bilete de odihnă

Florin Iordache, fost ministru al Justiției, a afirmat că Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, nu putea să-și plănuiască vacanța în funcție de OUG dată de Guvern. 

"Păi, vacanţele sau concediile nu ni le putem programa în funcţie de când dă Guvernul Ordonanţă sau nu. Am avut mai mulţi colegi care nu au participat la plen sau la Biroul Permanent, pentru că erau în concediu. Fiecare, eu sau dumneavoastră sau cei care ne ascultă au concediile stabilite din timp şi atâta timp cât avem nişte bilete sau avem nişte rezervări făcute, nu putem sta sau să gândim înainte când va veni sau nu va veni Guvernul cu Ordonanţa", a afirmat Florin Iordache. 

”Avea bilete de odihnă”

Întrebat dacă nu e totuşi neobişnuit ca preşedintele Camerei să ceară o sesiune extraordinară, după care să plece în concediu, Florin Iordache a răspuns: ”Este preşedintele Camerei, dar în acelaşi timp, constituţional, legal, normal, cum vreţi să-i spunem, are dreptul la concediu. Dacă avea rezervare şi trebuia să plece în concediu, putea să gândească atunci când şi-a făcut rezervarea că va veni Guvernul cu Ordonanţe simultan cu rezervările respective? Deci nu e nimic neobişnuit faptul că un om pleacă în concediu în momentul în care Guvernul dă o Ordonanţă (...). Începând cu marţi, avea bilete de odihnă”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel