Dragnea: În lume sunt două conclavuri, unul la Roma, altul la PSD

Liviu Dragnea adeclarat, miercuri seara,  la reuniunea preşedinţilor de CJ, membri ai PSD, că în lume există acum două conclavuri - unul la Roma, altul la UNCJR. Deocamdată nu iese fum. Fiecare e cu cardinalii lui, a mai declarat Dragnea.

"Am constat cu foarte mare satisfacţie că sunt două conclavuri la ora asta în lume, unul la Roma şi unul aici. Deocamdată nu iese fum. Fiecare e cu cardinalii lui. Eu o să le cer colegilor să-şi aleagă un candidat care să poată să continue toate proiectele şi activităţile pe care le-a avut această structură importantă în ultimii opt ani şi ceva" , a spus Dragnea.

 El a precizat că ceea ce se va hotărî în această reuniune va fi susţinut joi de către toţi preşedinţii de CJ membri PSD. Preşedinţii de Consilii Județene,  membri ai PSD, s-au reunit miercuri la Senat, pentru a decide asupra candidatului pe care îl vor susţine joi la şefia UNCJR.

 În condiţiile în care PSD deţine preşedinţia a 23 de CJ, respectiv în majoritatea acestor instituţii, şefia UNCJR va reveni unui membru al formaţiunii social-democrate.

 În cadrul reuniunii preşedinţilor de CJ membri ai PSD şi-au depus candidatura preşedintele CJ Vrancea Marian Oprişan şi preşedintele PSD Constanţa, Nicușor Constantinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel