Dragnea, în faţa Plenului: Cioloş nu vorbeşte limba română

Liviu Dragnea a taxat prestaţia lui Dacian Cioloş din timpul şedinţei comune a Camerelor. În opinia şefului PSD, prezentarea lui Cioloş a situaţiei economice în care se regăseşte România nu reprezintă de fapt o situaţie reală.   

Timp de 30 de minute, premierul Dacian Cioloş a prezentat în faţa senatorilor şi deputaţilor ultimele realizări ale Guvernului pe care îl conduce. Imediat a venit şi replica tăioasă a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. 

Constat că ceea ce a expus astăzi domnul Cioloş nu reprezintă situaţia reală, nu reprezintă realitatea. Şi pe mine şi pe colegii mei asta ne îngrijorează foarte mult.Din ceea ce a spus domnul prim ministru ar trebui să înţelegem că România îşi continuă creşterea sănătoasă imprimată de guvernele conduse de Victor Ponta. Astăzi, domnul Cioloş nu a vorbit în limba română. A folosit limba tehnocraţilor, o limbă care sună străin şi o limbă care este ruptă de realitate. "

Dragnea a ţinut să combată şi câteva dintre realizările primului ministru.

Să dăm câteva exemple din ceea ce a susţinut domnul Cioloş. A spus că au avut în intenţie să presteze un alt tip de guvernare, transparent, responsabil şi predictibil. Predictibilă a fost intenţia de a modifica Codul Fiscal pe furiş! A vorbit de asemenea domnul prim ministru despre valorificarea resurselor proprii, resurselor. Bineînţeles că mina unde se exploatează uraniu se va închide, iar cea care trebuia deschisă bineîneţeles că nu s-a deschis. " a continuat Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel