Dragnea îl face praf pe Iohannis. Două lucruri care-l descalifică

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Vicepremierul Liviu Dragnea i-a răspuns liberalului Klaus Iohannis, după ce i-a făcut plângere penală pentru OUG pentru migrația aleșilor locali. 

"Ce pot să spun de un om care vrea să fie preşedintele României şi este un reclamagiu, face plângeri penale? Iohannis a făcut două lucruri care îl descalifică: unul este această plânegre penală. Un om care vrea să fie preşedintele României nu poate face aşa ceva sub nicio formă, putea să pună un ţuţăr să facă lucrul ăsta. Şi, doi - prima mare acţiune de politică externă a acestui domn a fost să facă din nou reclamaţie ca nu cumnva să primim noi portofoliul Dezvoltării Regionale şi Corina Creţu să fie comisar. Acestea două îl descalifică complet", a spus Liviu Dragnea.

El a arătat că nu îi este frică de acţiunea DNA de a începe urmărirea penală in rem pentru Ordonanţa care permite migraţia aleşilor locali.

"Nu mă tem în niciun fel, pentru că nu cred că mă cunoaşteţi ca un om fricos. Iar în ceea ce priveşte procedura juridică, am înţeles că asta e procedura standard. Când orice deştept face o plângere penală, începe automat urmărirea penală in rem", a mai spus Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel