Dragnea îl dă în judecată pe Liiceanu. Apel către Guvern

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că se gândește să-l dea în judecată pe Gabriel Liiceanu și a făcut un apel către Guvernul Grindeanu. 

Gabriel Liiceanu a spus, în Comisia LIBE, susținând că citează din Liviu Dragnea: ”trebuie să ne concentrăm pe demiterea procurorului-șef al DNA, pe demiterea doamnei Kovesi”. 

Liviu Dragnea a reacționat la Antena 3, în emisiunea ”Subiectiv” cu Răzvan Dumitrescu: ”Nu am spus așa ceva. (...) Eu am spus că nu voi cere demisia doamnei Kovesi după decizia CCR și am fost criticat de o parte a presei pentru această poziție.”. 

[citeste si] 

”Am crezut că, totuși, la un moment dat în România, poate apare o limită a minciunii. Se pare că nu! Cu atâta seninătate și cu atâta convingere să citezi o declarație inexistentă în Parlamentul European mi se pare ceva foarte grav, dincolo de caracter” a subliniat Liviu Dragnea. 

Președintele PSD a precizat că ”Dincolo de atacul la mine, este iar un atac violent la adresa României. Seamănă cu declarațiile Monicăi Macovei, care spunea că la referendum am fraudat 2 milioane de voturi. Și aia a rămas! Decizia instanței în care s-a dovedit că nu s-au fraudat acele două milioane de voturi nu s-a mai transmis. E un grup de oameni care în continuare nu vor decât să facă foarte mult rău României, încercând să justifice niște derapaje din această țară și menirea lor, marii luptători anticorupție.”. 

”Eu cred că Guvernul României trebuie să aibă zilele următoare o poziție oficială către PE și către celelalte instituții europene. O asemenea afirmație, care este gravă, trebuie să fie combătută foarte ferm. Cred că Guvernul României trebuie să reacționeze rapid și foarte violent” a subliniat Liviu Dragnea. 

Președintele PSD a atras atenția: ”Probabil că o să fac și o plângere penală împotriva dlui Liiceanu. Aștept ca și Guvernul să aibă o poziție oficială pentru că e un atac violent împotriva României. Nu am luat încă decizia, dar mă gândesc serios, nu pentru a face ceva împotriva cuiva, ci pentru a încerca să descurajez în continuare astfel de atitudini, pentru că s-au strâns foarte multe. Merg oameni acolo și spun minciuni și la sfârșitul zilei, oamenii au de pierdut”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel