Dragnea: Îi cer Vioricăi Dăncilă să nu cumva...

Liviu Dragnea a făcut, duminică seară, referire la premierul Viorica Dăncilă.

„Tot timpul am fost sincer”, a spus, duminică seară, liderul PSD. Acesta a precizat că nu se teme de nimic, având o solicitare pentru premierul Viorica Dăncilă. „Îi solicit doamnei Dăncilă să nu care cumva să-și depună mandatul, indiferent de presiunile și amenințările lui Iohannis și poate și ale altora, pentru că programul de guvernare trebuie dus al capăt”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele PSD a mai declarat duminică, după închiderea secțiilor de votare, că își asumă responsabilitatea rezultatului de la urne, dar va face asta în ședința Comitetului Executivului Național.

„În mod special să le mulțumesc românilor car au votat cu PSD care și-au păstrat încrederea în programul nostru de guvernare, în ceea ce am făcut pentru viața loc, pentru creșterea economică a României. Nu sunt niște rezultate care să bucure PSD. Trebuie făcute analize foarte rapid și serios în partid. Am înțeles că un coleg de al meu a avut o propunere. Vreau să vă spun ceva. Eu în viața mi-am asumat și ce nu am făcut și ce am făcut", a spus Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel