Dragnea și Tăriceanu, nou conflict cu Iohannis pe consultări. Decizie PSD-ALDE

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu iau o nouă decizie de natură să aprindă un scandal cu Klaus Iohannis. 

Deși au fost invitate în zile diferite la Palatul Cotroceni, la consultările cu președintele Klaus Iohannis, cele două partide vor merge împreună. 

”La viitoarele consultări, am discutat cu colegii din PSD şi având în vedere semnarea acestui protocol, în acest moment, noi vom participa împreună la consultările pe care preşedintele le va organiza pentru stabilirea prim-ministrului”, a declarat Tăriceanu după semnarea Protocolului de guvernare.

Liviu Dragnea a precizat că îl va informa pe preşedintele Klaus Iohannis: ”O să îi trimitem preşedintelui, după această conferinţă de presă, o scrisoare în care o să îl anunţăm în mod oficial de constituirea acestei coaliţii. O să trimitem şi textul protocolului şi o să-l informăm că mergem împreună şi o să mergem miercuri la ora 11:00, când este invitat PSD”. 

Întrebat ce se va întâmpla dacă şeful statului va refuza propunerea PSD-ALDE, Liviu Dragnea a răspuns: ”De foarte mult timp primesc întrebări care se bazează pe reaua credinţă a preşedintelui. Noi ne bazăm în continuare pe buna credinţă a preşedintelui şi că va înţelege lucrul ăsta”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel