Dragnea și Iliescu, discuție fabuloasă despre Antonescu

Liviu Dragnea și Ion Iliescu
Liviu Dragnea și Ion Iliescu

Liviu Dragnea și Ion Iliescu au făcut abstracție de jurnaliștii aflați la sediul PSD și au avut o conversație interesantă la finalul votului pentru alegerile europarlamentare.

Chiar dacă ziariștii erau de față în momentul în care aceștia discutau, cei doi pur și simplu purtau o discuție, spunând că o declarație de presă va avea loc câteva ore mai târziu.

Liviu Dragnea: Domnule președinte, este cel mai mare scor pe care PSD l-a avut până acum. Acest lucru ar trebui să nu vă supere.

Ion Iliescu: Este și o lecție bună pentru PNL. Este eșecul lui Crin Antonescu.

L.D: Până la urmă, cetățenii au sancționat decizia lor. Este păcat... Gândiți-vă la un lucru: dacă acum eram în USL, am fi obținut peste 60% din voturi. Era o confirmare a unei bune guvernări. Vreau să mai spun un singur lucru... Mircea Diaconu a strâns voturi cât un singur partid. 

I.I: Mircea Diaconu de cât are nevoie pentru un loc în Parlamentul European?

L.D: Are mai mult decât avea nevoie. Ce s-a întâmplat cu Mircea Diaconu arată care sunt cele două mari greșeli ale lui Crin Antonescu. Pe de-o parte, faptul că a scos PNL din USL și pe de altă parte, că nu l-a ținut pe Mircea Diaconu în partidul său.

Liviu Dragnea a mai zis că la sediul PSD va avea loc, în orele care urmează, o conferință de presă privitoare la rezultatele alegerilor europarlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel