Dragnea și Cioloș au vorbit înainte de remanierea Guvernului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că premierul Dacian Cioloș l-a sunat înainte de remanierea guvernamentală cu un sfert de oră înainte ca presa să anunțe schimbările din Guvern.

Liviu Dragnea a precizat că în timpul convorbirii telefonice l-a întrebat pe premier de ce s-a oprit la cei patru miniștri. Premierul i-ar fi comunicat președintelui PSD că remanierile ar putea continua în viitor.

"Nu e un secret. Ieri, înainte să anunţe remanierea, premierul Cioloş m-a sunat să îmi spună înainte să apară în presă această intenţie. Aceeaşi întrebare am avut o şi eu: de ce s-a oprit numai aici. Mi-a zis că s-ar putea ca acest proces de remaniere să nu fie oprit aici. I-am zis că nu mă interesează foarte mult în condiţiile în care în agricultură e o nemulţumire foarte mare. Mi-a zis că organizaţiile din agricultură sunt mulţumite de ministru", a povestit Dragnea.

[citeste si]

Liviu Dragnea  a mai susținut că umblă zvonul potrivit căruia  la Ministerul Educației a fost numit un ministru special pentru a-l executa pe Victor Ponta.

"Mi-a zis cineva aseară, poate să fie doar un zvon, că motivul pentru care a fost schimbat ministrul Curaj și pus domnul Dumitru este vechea problemă cu plagiatul lui Victor Ponta, ceea ce ar fi foarte rău. Este important subiectul, dar tinde să devină o obsesie pentru acest Guvern", a mai precizat Liviu Dragnea.

Despre o declarație a premierului Dacian Cioloș și a vicepremierului Costin Borc potrivit căreia aceștia vor dori să rămână în politică și după alegerile din toamnă, Liviu Dragnea a precizat că atât domnul Cioloș, cât și domnul Borc sunt în politică, acționând ca niște oameni politici, acesta fiind punctul de vedere și al PSD-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel