Dragnea-Firea, război. Cătăniciu: Este complicat. Dacă nu există alte interese...

dragnea, aministia fiscala
dragnea, aministia fiscala

Steluța Cătăniciu a vorbit despre victoria ALDE, în ceea ce privește remanierea guvernamentală anunțată de premierul Viorica Dăncilă. De asemenea, a ținut să facă și o precizarea legată de conflictul dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea, în contextul demsiei primarului general de la conducerea PSD București, dar și dizolvarea PSD Ilfov.

"Nu am simţit niciodată din partea preşedintelui PSD că şi-ar fi dorit schimbarea ministrului Justiţiei pe care noi l-am susţinut şi când a fost numit ca independent în acest guvern şi l-am susţinut şi pe parcursul activităţii. Am simţit şi că majoritatea colegilor din PSD l-au susţinut. Cu privire la ce s-a întâmplat astăzi şi la remnierea anunţată de premierul Viorica Dăncilă, ea aparţine prim-ministrului. În cadrul acestei evaluări, schimbarea miniştrilor are nevoie de un vot politic pe care colegii din PSD l-au exprimat în CexN, iar în ceea ce ne priveşte pe noi, miniştrii noştri au trecut acest test şi niciun ministru ALDE nu a fost schimbat, au trecut şi testul evaluării premierului. Nu s-a pus nicio clipă problema schimbării celor patru miniştri ALDE. Sunt miniştri care au multă experienţă profesională şi politică şi cred că au performat în cadrul guvernului", a declarat Steluța Cătăniciu, în emisiunea Punctul de Întâlnire de la Antena 3.

Cât despre ultimele mișcări politice ale Gabrielei Firea, în contextul conflictului cu liderul PSD, Liviu Dragnea, aceasta a precizat că "cel mai înţelept lucru ar fi să se aşeze amândoi la masă şi să facă pace, dacă nu există alte interese... S-a rupt masa şi altă dată, între alţi lideri la fel de importanţi şi din alte partide. Cred că încă mai există această posibilitate de a se aşeza la masă, de a face pace în interesul Bucureştiului, României, dacă nu există alte interese. Pentru mine este foarte complicat... Ca partener al celor din PSD, în cadrul acestei guvernări, pentru mine este complicat să discut problema PSD-ului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel