Dragnea, evaluare în Guvernul Tudose. Funcțiile vizate

Liviu Dragnea a anunţat o viitoare evaluare a secretarilor de stat din cabinetul Mihai Tudose, aceasta fiind posibilă cel mai probabil la viitorul Comitet Executiv Naţional al partidului. 

Întrebat cum comentează apariţia în spaţiul public a unor sms-uri care îi aparţin consilierului premierului, referitoare la o evaluare, Dragnea a spus: "Cred că se referă printre altele şi şi la evaluarea secretarilor de stat, pe care ei trebuie sa o ducă la capăt, pentru că sunt suficienţi secretari de de stat şi premierul trebuie să ştie, şi ulterior şi noi, cum prestează fiecare secretar de stat", scrie Agerpres.

"Pentru că discutăm foarte mult despre miniştri, şi e bine că discutăm, dar miniştrii nu sunt singuri acolo. Şi să vedem - ministrul ăla este ajutat, nu este ajutat, are secretar de stat buni, răi", a adăugat Dragnea. 

În ceea ce priveşte relaţia cu preşedintele Iohannis, liderul PSD a arătat că aceasta "va decurge foarte bine". "La Cotroceni (n.r. - va merge) doar după alegerile prezidenţiale. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel