Dragnea: 'Este un moment ISTORIC'. Critici pentru Grindeanu și ministrul Finanțelor

Liviu Dragnea, în plenul Parlamentului, a spus că adoptarea Legii salarizării reprezintă un moment istoric.

De asemenea, președintele PSD a spus că în plenul Parlamentului ar fi trebuit să se afle astăzi premierul Sorin Grindeanu, dar și ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, pentru a susține Legea salarizării.

"Este o problemă că Ministrul de Finanțe nu a venit în Parlament pentru a susține această lege, cu toate că avea timp. Am puterea politică să îmi asum acest lucru. Îmi cer scuze, ca președinte PSD, pentru că un membru al Guvernului, care trebuie să vină astăzi aici, nu a venit. Este o problemă pe care o vom regla în interior. Era bine să vină și premierul. Este poate cea mai importantă lege din acest an", a zis Liviu Dragnea.

"Vreau să le mulțumesc deputaților care au votat această lege. Este o lege care va face istorie. Este un act istoric. (...) Am ascultat cu atenție toată campania mincinoasă care a intenționat să denatureze și sensul legii, și conținutul legii. Este pentru prima dată când o lege care mărește veniturile românilor este prezentată ca și cum este un lucru rău. (...) Încet, încet, salariații din sectorul bugetar vor vedea cu cât le vor crește salariile", a mai spus Liviu Dragnea. 

Proiectul legii salarizării unitare a personalului bugetar a fost adoptat miercuri în plenul Camerei Deputaților, cu amendamente.

S-au înregistrat 188 de voturi pentru, 28 "împotrivă" și 47 de abțineri.

Anterior, proiectul a fost adoptat și de Senat. Camera Deputaților este for decizional în acest caz.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel