Dragnea-Elliott Broidy, contracte: Întrebaţi miniştrii!

Liviu Dragnea a decalrat că nu a fost la cele două ministere cu domnul Broidy, aşa cum s-a vehiculat în presă.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat luni că deplasarea sa în SUA, la învestirea lui Donald Trump, la începutul lui 2017, ar avea vreo legătură cu omul de afaceri Elliott Broidy, aşa cum a relatat New York Times.

'Eu nu am fost la cele două ministere cu domnul Broidy. Altcineva a fost. Întrebaţi miniştrii. (...) Nu are nicio legătură deplasarea mea în Statele Unite cu acele contracte', a declarat Dragnea la Parlament. El a precizat că a aflat 'din presă' despre parteneriatele lui Elliott Broidy cu ministerele.

Elliott Broidy, semnatarul invitaţiei

Un important lobby-ist om de afaceri american ce a oferit finanţări pentru campania electorală a lui Donald Trump, Elliott Broidy, semnatarul invitaţiei în baza căreia Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu au participat alături de noul lider de la Casa Albă la o masă organizată la Trump International Hotel, a continuat apoi să facă lobby pentru a încheia în România contracte în sectorul apărării, scrie The New York Times.

[citeste si]

Documente citate de ziar la 25 martie dezvăluie că Broidy, în calitate de vicepreşedinte al comitetului de finanţe pentru ceremonia de învestire a lui Trump, a aranjat invitaţii la petrecerile organizate cu acest prilej pentru lideri străini cu care compania sa Circinus a lucrat pentru a semna contracte şi în unele cazuri a prezentat invitaţiile într-o manieră ce sugera ca acestea au legatură cu dorinţa ţărilor liderilor respectivi de a face afaceri cu Circinus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel