Dragnea, după discursul lui Cioloș în Senat: Mie îmi moare speranța foarte târziu

Președintele PSD, deputatul Liviu Dragnea, s-a arătat sceptic și nelămurit față de discursul premierului Dacian Cioloș susținut în plenul Senatului, pe tema situației celor cinci televiziuni, apreciind că situația nu se va schimba.

Dragnea a adăugat că și-ar fi dorit ca și Camera Deputaților să fi avut o astfel de dezbatere "pe un subiect atât de important".

"Am vrut să văd și ce spune premierul Dacian Cioloș, că nu m-a lămurit. Cred că nu a înțeles subiectul principal. Nimeni nu a pus în discuție decizia instanței. Nimeni nu a pus în discuție recuperarea prejudiciului. Dar nu a putut să explice de ce funcționarii ANAF s-au purtat în asemenea hal. Le mai lipseau bâtele. Au legitimat, fotografiat, în special pe cei care erau la emisiuni și am fost curios să văd dacă realizează grozăvia modului în care acționează funcționarii ANAF în țară în general, pentru că acum sunt în speță cinci televiziuni, dar sunt mii de oameni de afaceri care se lovesc de aceeași brutalitate. A spus premierul că va încerca să impună ANAF-ului să-și revizuiască atitudinea fața aceste situații. Credeți că vor exista astfel de demersuri? Se va schimba ceva în privința aceasta?", a declarat Dragnea după ce a stat mai bine de oră în loja jurnaliștilor acreditați la Senat, precizând că, deși este deputat, a dorit să participe la discursul premierului Cioloș.

El a spus că speră la o rezolvare a situației.

"Mie îmi moare speranța foarte târziu, foarte greu. În continuare sper, dar nu are niciun fel de restricție ANAF-ul, este practic în subordinea directă a primului ministru. Totuși, și repet, nu e din păcate numai situația acestor televiziuni. Sunt foarte mulți oameni de afaceri mici care se plâng de brutalitatea procedurilor și modurilor în care se comportă oamenii aceia. Totuși, cea mai mare parte a venitului de la stat sunt de la companii. Nu trebuie protejate, nu trebuie mângâiate, dar totuși trebuie respectate. Sunt oameni", a mai spus președintele PSD, citat de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel