Dragnea, după discuția cu Ponta: Va avea o sarcină importantă

Liviu Dragnea, liderul PSD, a vorbit, vineri seară, într-o intervenție la Antena 3, despre întâlnirea din urmă cu o zi cu Victor Ponta, precizând că în perioada următoare foatul premier va avea o sarcină importantă în cadrul partidului. Pe de altă parte, Dragnea consideră că vina pentru "pauza de comunicare" cu Ponta din ultimele luni aparține amândurora.

Președintele PSD a precizat, prin telefon, în emisiunea "La ordinea ziei", că Victor Ponta a venit joi seară la el acasă și că au avut o discuție bună și importantă timp de câteva ore. Cât despre motivele care au stat la baza lipsei de comunicare între cei doi politicieni, din ultimele 100 de zile, Dragnea a precizat: "Cred că am greșit amândoi, cred că am tratat destul de ușor, de greșit comunicarea între noi. Până la urmă este important că ne-am lămurit, nu a fost nimic serios între noi. (...) 

Ne-am mai văzut luni seara, am vorbit la telefon și marți, și miercuri și am stablit pentru joi seara întâlnirea. De marți, o să începem să prezentăm împreună programul de guvernare. Victor va avea o sarcină importantă în cadrul campaniei electorale și în perioada de precampanie, cât și în ceea ce înseamnă programul de guvernare. Am convenit amândoi să coordoneze partea de finanțe publice din programul de guvernare", a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a adăugat, totodată, că își dorește foarte mult ca Victor Ponta să nu mai aibă control judiciar.

Dragnea, lămuriri privind viitorul lui Ponta în PSD

Întrebat când va decide PSD soarta lui Victor Ponta legat de alegerile parlamentare, Dragnea a replicat: "Eu sunt președintele partidului, eu nu sunt dictator. Sigur că vom discuta în partid, dar poziția mea este clară și fără niciun fel de ezitare. Victor Ponta va fi candidat al PSD. (...) Va avea o poziție bună, firească după alegeri, nu doar deputat, și cred că toți colegii mei de partid vor fi de acord cu mine. Nu mai trebuie să creăm o așteptare despre soarta lui Victor Ponta. Nu există niciun fel de dubiu în privința asta. Avem treabă multă. A fost această perioadă pe care o regretăm amândoi (...) Am trecut prin această perioadă cu bărbăție, maturitate, asumându-ne fiecare partea de vină", a conchis Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel