Dragnea, dosar DNA. Iohannis: Am asistat la CIRC. Trebuie să demisioneze

Klaus Iohannis și Liviu Dragnea
Klaus Iohannis și Liviu Dragnea

Klaus Iohannis spune că a urmărit episodul în care Liviu Dragnea a fost chemat la DNA. Președintele României a numit totul ca fiind un circ și spune că președintele Camerei Deputaților trebuie să demisioneze din funcție. 

"M-ați întrebat dacă am asistat la acel circ din fața DNA-ului. Nu m-am uitat în mod expres, dar a fost atât de evident în toată media, încât nu a putut fi evitat. Este clar că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze. Acest tip de circ cu victimizări nu face deloc bine democrației. Îți pui mâinile în cap și te întrebi ce se întâmplă acolo. Vă dați seama ce întrebări primesc de la ceilalți șef de stat cu care mă întâlnesc în diverse locuri. Este greu de explicat cum românii tolerează o astfel de abordare în fruntea statului. Nu mă simt stânjenit. Sunt mândru că reprezint România, dar nu pot să evit aceste întrebări, la întâlnirile cu ceilalți șefi de stat. Chiar dacă găsesc explicații care țin de statul de drept, așa cum privim noi statul de drept, este neplăcut să te întrebe cum e posibil ca numărul doi și numărul trei din stat să aibă probleme penale," a spus Klaus Iohannis. 

Președintele României a făcut aceste declarații după o vizită oficială pe care a făcut-o la Ploiești, pentru care a ales să se deplaseze cu trenul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel