Dragnea, DNA. Gorghiu: Jalnic. Imagine de țară bananieră

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat marţi că venirea lui Liviu Dragnea la DNA cu susţinători din PSD este o imagine "jalnică", de "'ţară bananieră", iar liderul social-democrat este "un om terminat politic".

Prezentă marţi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Alina Gorghiu a fost întrebată de jurnalişti cum comentează punerea lui Dragnea sub acuzare într-un nou dosar la DNA.

"Îmi este limpede în sfârşit de ce a vrut domnul Dragnea să câştige cu orice preţ alegerile din decembrie anul trecut. De ce tot acest discurs antieuropean pe care îl practică PSD de luni bune, de ce toată această campanie de victimizare, de ce această bătălie antijustiţie şi de ce pragul la abuzul în serviciu a fost cuiul lui Pepelea al acestei guvernări. Evident că va fi de acum încolo un război şi mai şi ca până acum. Nu înţeleg de ce nu îşi dă demisia. Eu nu am văzut ieri nişte imagini cu un preşedinte al unui partid care să fie la apogeul carierei, care are majoritate în Parlament, care are Guvern, care are instituţii peste instituţii, ci am văzut un om terminat politic. Am văzut un om la zenit de carieră, am văzut un om care se încăpăţânează să rămână în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, afectând imaginea României, imaginea PSD, un om care nu ştie decât să gestioneze micile conflicte interne şi care, din păcate, are ca obiectiv principal tema justiţiei, prin prisma interesului personal, lăsând la o parte tot ce înseamnă guvernare, economie", a spus Alina Gorghiu.

[citeste si]

Întrebată cum apreciază venirea lui Dragnea la DNA însoţit de parlametari din PSD, Gorghiu a afirmat:

"Este de ţară bananieră imaginea. E jalnică imaginea. Nu vă supăraţi, oricine vine depune mărturie, dă declaraţii, dar nu vine cu presiune şi nu vine cu campania asta de manipulare şi victimizare. Domnul Dragnea e bărbat. Dacă eu mă duc singură la instanţă şi nu am nevoie de bonă, de pamperşi, de asistenţă, credeţi că domnul Dragnea nu putea să meargă singur să dea declaraţii? Nu cred că aşa arăţi că România este la standarde europene. Standardele României sunt impuse de această gaşcă a domnului Dragnea de ceva vreme. Sunt undeva atât de jos, încât singurele lucruri pe care le văd pe agenda publică promovate de domniile lor sunt următoarele: care va fi pragul abuzului în serviciu, şi acum ultimul banc este să-l ridicăm la 21 milioane de euro, cine mai este prieten cu domnul Dragnea vine la proteste în faţa DNA, cine nu este prieten cu domnul Dragnea atunci face parte fie din instituţiile de la Bruxelles, fie din statul paralel, fie din duşmanii nevăzuţi ai neamului, mitologia greacă şi aşa mai departe", relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel