EXCLUSIV  Dragnea, distrugător cu Tapalagă-Turturică: Vor să stea cu dinții în gâtul justiției

Într-un interviu la DC News, Liviu Dragnea le-a răspuns jurnaliștilor care au ieșit la atac după mărturisirile lui Daniel Dragomir, fost colonel SRI. Președintele PSD a spus susține că Turturică și Tapalagă vor să coordoneze justiția. În plus, Liviu Dragnea vrea ca Turturică să explice cum a reușit să își facă o casă de 800.000 de euro. 

"Am făcut greșeala să citesc o postare a unui jurnalist, unul dintre ziariștii nominalizați de colonelul Dragomir. Jurnalistul spunea că sunt în spatele colonelui Dragomir. Nu sunt! Nu am vorbit cu domnul Dragomir niciodată. Nu l-am întâlnit. Domnul Turturică se vaită că există un plan pe care l-aș fi gândit eu pentru a distruge instituțiile fundamentale ale statului. Mai era un alt domn, Tapalagă. Nu prea le-am pronunțat numele până acum. Spunea că stă cu dinții înfipți în gâtul nostru.

Eu am constat că, în ultimii ani, domnul Tapalagă și alții vor să stea cu dinții în gâtul justiției. Dumnealor au vrut, s-au autodesemnat ca oamenii care vor să coordoneze justiția. Și acum mai fac asta, prin tot felul de editoriale și reportaje. Ceartă judecători, procurori, merg la ambasade și se plâng când au o problemă. Nu îmi dau seama de ce trebuiau să meargă acolo. Se consideră repere morale. Ar fi interesant ca Turturică să explice cum și-a făcut o casă de 800.000 de euro. Care este rețeta de succes pentru a avea o asemenea proprietate în România. Am vorbit cu foarte mulți jurnaliști care sunt curioși să afle cum a reușit. Fiecare vrea o chestie de acest fel", a zis președintele PSD la DC News Live.

"Este o teamă și o supărare că se clatină, de fapt, un sistem paralel, un stat paralel, o structură formată din niște oameni care conduc niște instituții, niște oameni care sunt prin diverse alte structuri de presă și nu numai. Sunt oameni care folosesc niște metode foarte aproape de un sistem de poliție politică", a mai spus Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel