Dragnea, dezvăluiri despre petrecerile SRI de 1 Decembrie: "Era un obicei vechi"

Liviu Dragnea a dezvăluit la Antena 3, în emisiunea "Sinteza Zilei", moderată de Mihai Gâdea, ce petreceri dădea SRI de 1 Decembrie și ce invitați se adunau sub același acoperiș. 

Președintele Partidului Social Democrat a dezvăluit că existau două evenimente pe an la care SRI invita oameni politici. Liviu Dragnea susține că fotografiile care au apărut sunt făcute de fotograful SRI la unul dintre aceste evenimente.

"Era un obicei vechi"

"Erau două evenimente pe an, mari și late: ziua Serviciului unde venea și prim-ministrul și ținea un speech și Maior care ținea și el un speech în fața noastră a tuturoro, cred că eram peste 100 de persoane și la 1 Decembrie. Acestea erau cele două evenimente semi-publice. Era un obicei vechi, am îneles și eu, ca după fiecare manifestare de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, Serviciul Român de Infromații, invita aceeași oameni care pe care îi invita și la ziua Serviciului, șefii parchetelor, membrii Guivernului, Înalta Curte de Casație, parlamentari, lideri de la toate partidele ", a declarat Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel