Dragnea, dezvăluiri abuzuri DNA: Unde e Kovesi?

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a făcut o retrospectivă a anului 2018, în direct, la Antena 3, și a afirmat că abuzurile Direcției Naționale Anticorupție sunt mai mari decât în alți ani.

2018 va fi anul începuturilor. Avem două obiective mari, bunăstare și dezvoltare și dreptate până la capăt, limitarea abuzurilor și cu speranța că nu vor mai fi. Bătălia nu e câștigată. Kovesi spunea că noi suntem DNA. Nu era numai o lozincă. Noi suntem DNA era conceptul acestei structuri subterane, și anume că ei sunt deasupra legii. Unde e Kovesi acum? La Parchetul General. De acolo conduce și DNA și Parchetul General. În continuare are întâlniri cu oameni din DNA, câteva pe săptămână, unde stabilesc lucruri. Lazăr e tot acolo, la Înalta Curte.

S-au descoperit multe lucruri. Este un proces care se apropie de apogeu: lipsa oricărei limite. Acum la DNA sunt abuzuri mai mari decât înainte. Înainte se mai fereau de avocați. Acum, cu avocații de față, urlă și iau de piept martorii sau suspecții. Se mergea pe ideea la câte au făcut, nu contează ce mai fac., a declarat Liviu Dragnea în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel