Urmărește emisiunea live


Dragnea, despre urmărirea lui Nicușor Constantinescu: "Bizar!"

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a comentat, vineri, declarațiile lui Nicușor Constantinescu, președintele CJ Constanța, care a spus că DNA ar trebui desființată. Președintele executiv al PSD a subliniat că partidul nu susține această declarațiile, dar că i se pare "bizar" faptul că DNA a considerat folos necuvenit plata restantă a unei instituții către o altă instituție.

"Nu, nu susținem aceste declarații, în schimb, trebuie să fim atenți cu declarațiile privind sistemul de justiție. Numai că ce mi s-a părut mie bizar în comunicatul DNA este faptul că este considerat folos necuvenit o sumă de 3.958 de lei pentru Consiliul Județean Constanța, pentru faptul că nu a achitată această sumă către Centrul Militar Județean. Ei se judecă acolo și foarte mulți colegi m-au întrebat și nu își explică lucrul acesta: dacă o instituție publică are de făcut o plată către altă instituție publică și există divergențe, nu se înțeleg, se judecă, se intermediază, se mediază și acea sumă să fie considerată folos necuvenit pentru o instituție publică, mie mi se pare și bizar și periculos. Este singurul comentariu pe care îl fac", a spus Liviu Dragnea la sediul PSD.

Președintele CJ Constanța este urmărit penal de DNA. Acuzațiile infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice i-au fost la cunoștință, miercuri, când a fost săltat de Poliție și dus la DNA. Procurorii DNA spus că Nicușor Constantinescu a dispus efectuarea unor plăți nelegale în valoare totală de peste 5 milioane euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel