Dragnea, despre scepticismul lui Tudose: Am avut o discuţie foarte aplicată

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Miercuri, 5 iulie, Liviu Dragnea a susţinut o conferinţă de presă, în care a discutat, printre altele, despre relaţia dintre România şi Polonia. De asemenea, a făcut declaraţii şi despre discuţiile purtate cu premierul României.

„Şi România şi Polonia au şi posibilităţi, şi abordări, şi probleme relativ asemănătoare. O colaborare mai strânsă între cele două ţări nu poate fi decât în avantajul nostru. (...) Relaţia dintre România şi Polonia are şi trebuie să aibă în continuare o importanţă strategică", a spus Dragnea.

„Există preocupări din punct de vedere al majorităţii parlamentare ca toate companiile care lucrează în România să plătească impozitele cinstit şi la nivelul prognozat. Nu va fi niciun fel de măsură aplicată abrupt", a punctat preşedintele PSD.

De asemenea, întrebat dacă premierul Tudose s-a arătat sceptic cu privire la unele modificări din programul de guvernare, Dragnea a precizat: „Am avut o discuţie foarte aplicată cu domnul Mihai Tudose şi ieri, şi aseară. Am vorbit şi astăzi. Premierul nu a spus decât ceea ce a spus în ziua de investitură, ceea ce am zis şi eu. Nu cu scepticism în ceea ce priveşte acele măsuri, ci cu foarte mare grijă. (...) Dacă creează defecţiuni, acele măsuri nu vor fi aplicate."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel