Dragnea, despre prejudiciul din dosar și compromisuri: Vă spun! "Cu orice risc, chiar dacă merg la puşcărie"

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a vorbit despre prejudiciul din dosarul aflat pe rol în acest moment, dar şi despre compromisurile în acest sens.

"Cineva mi-a spus "domnule, dacă Dragnea făcea compromisul, blatul şi spunea "ok, poate sunt vinovat, uitaţi prejudiciul înapoi, 5.000 sau 10.000 de euro", acum nu mai avea nicio problemă". Şi mă gandeasc, Doamne Dumnezeule! Viitorul politicii în ţara asta depinde de faptul că o persoană nu a vrut să zică "hai, facem o înţelegere, luaţi banii înapoi, chiar dacă nu i-am luat"? Chiar sunt curios!", l-a întrebat Alex Coita pe Liviu Dragnea, în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

"Nu am vrut să fac acest compromis"

"Nu am abordat subiectul ăsta public, până acum, dar vă spun. Am fost întrebat de avocaţi dacă doresc să plătesc o treime din prejudiciu, sau cât trebuia, şi am spus că "nu, cu orice risc, chiar dacă merg la puşcărie". Nu e vorba de bani. Putea să fie vorba de un leu. Am zis, domnule, dar nu pot. Nu pot să îmi bat joc de mine! Era vorba de vreo 30 şi ceva de mii de lei. Domnule, şi dacă e vorba de un leu, de ce să îl plătesc dacă sunt nevinovat? Atunci înseamnă că tot ce spun e minciună. Şi eu mă bat ca în ţara asta un om, când este dat în judecată, să meargă cu fruntea sus şi să doarmă liniştit.

Domnule, nu sunt vinovat şi nu am ce să plătesc. Nu am vrut să fac acest compromis. Dacă făceam compromisuri cu serviciile nu aveam nicio problemă, eram un om liniştit. Ne punea PSD-ul pe tavă, o lăsam mai uşor cu multinaţionalele, eram un om liniştit. Nu vreau să trec prin viaţă aşa, aiurea", a spus Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel