Dragnea, despre posibilitatea de a deveni premier și președinte PSD

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit duminică despre posibilitatea de a-l succeda pe Victor Ponta la Palatul Victoria și în fruntea social-democraților.

Prezent în emisiunea "După 20 de ani", de la Pro Tv, Liviu Dragnea a fost întrebat dacă este pregătit pentru o eventuală funcţie de premier.

"Eu cred că sunt alţii pregătiţi". "Nu este visul meu în viaţă, nici obiectivul meu în viaţă. Eu cred că desemnarea premierului va fi, şi e firesc să fie, decizia noului preşedinte care va veni din noiembrie, respectiv decembrie", a răspuns vicepremierul.

Întrebat dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al PSD sau dacă va prelua funcţia respectivă, în situaţia în care Victor Ponta va candida la prezidenţiale, Dragnea a arătat că funcţia de lider al PSD nu "se preia", ci este "aleasă". El a adăugat că va fi alături de Victor Ponta, indiferent de decizia acestuia de a candida sau nu şi indiferent de ce se va întâmpla după alegerile prezidenţiale.

"Funcţia de preşedinte al PSD nu se preia, este o funcţie aleasă. Eu voi fi alături de Victor Ponta indiferent ce decizie va lua şi voi rămâne cu el în echipă indiferent ce se va întâmpla după alegerile prezidenţiale", a spus președintele executiv al PSD, citat de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel