Dragnea, despre m##ePSD: Cuvântul ăla îl folosesc pentru părinții lor

Darius Muresan / 09 aug 2018 / 22:56 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Liviu Dragnea a vorbit despre celebrul slogan #mu#ePSD, amintind că cei care îl folosesc se împotrivesc părinților și bunicilor lor, cei pentru care „viața a devenit mai bună” sub guvernarea PSD-ALDE.

Vorbind despre legea pensiilor, Dragnea consideră că președintele Iohannis „e capabil să facă orice împotriva acestul Guvern să dea Guvernul jos, chiar și prin violență, pentru ca această lege să nu intre în vigoare”.

„Din moment ce blochezi orice lege bună, o ataci la CCR, tu, partidele vasale, o întorci la Parlament, faci presiuni la CCR să nu se adopte legile, e clar că nu te gândești. Iohannis mai vrea încă un mandat”.

În ceea ce privește garanțiile că nu va veni un guvern care să schimbe tot ce a făcut PSD, Liviu Dragnea a precizat:

„Să nu-i lăsăm să vină. E foarte simplu! Mandatul pe care l-am primit a transormat în realități ceea ce am promis în campanie. Rezultatele se văd. Alegerea va fi atât de simplă și în 2019 și în 2020, încât nu văd cum s-ar putea complica discuțiile politice și electorale în acei ani.

De o parte vor fi aceste lucruri, de cealaltă parte nimic realizat. Ură, dezbinare, incitare la violență, incitare la proteste, la dărâmarea ordinii constituționale. Acestea vor fi opțiunile. Unii care ne înjură cu cuvântul ăla care a început să le fie foarte drag și sunt cu el mereu în gură, îl folosesc pentru părinții lor. Pentru ei noi am făcut aceste legi. Și le facem viața mai bună. Va fi viața mai bună și pentru ei. Fiecare doarme cum își așterne”, a declarat Dragnea la România TV.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24