Dragnea, despre finanţarea #rezist: Au apărut foarte multe informaţii

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că Parchetul General ar trebui să facă o anchetă cu privire la sursele de finanţare ale mişcării #rezist.

"Au apărut foarte multe informaţii în spaţiul public. Şi eu cred - dar nu acum - că peste vreo 20 de ani, Parchetul General ar putea să se autosesizeze, dar probabil că au alte chestiuni mai importante, respectiv să intimideze Jandarmeria, prin anchete pe care noi le considerăm neavenite", a declarat Dragnea la Parlament.

El a răspuns astfel legat de afirmaţiile senatorului PSD Adrian Ţuţuianu, potrivit căruia "este foarte important" ca Parchetul General să efectueze o anchetă referitoare la sursele de finanţare ale mişcării #rezist.

"Cred că este foarte important ca Parchetul General să efectueze o anchetă privind sursele de finanţare a mişcării #rezist, pentru că au apărut pe piaţă foarte multe informaţii de acest tip, după cum eu cred că este foarte important ca Parchetul General şi DIICOT să analizeze în ce măsură anumiţi membri ai acestei mişcări se fac vinovaţi de consum de droguri, eventual trafic de droguri. Sunt teme care trebuie să ne preocupe şi care ţin de agenda publică imediată", a spus Ţuţuianu la Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel