Dragnea despre excluderea lui Vanghelie din PSD

Excluderea lui Marian Vanghelie din PSD nu are legătură cu anchetarea primarului sectorului 5 de către procurorii DNA, a declarat joi președintele executiv al partidului, Liviu Dragnea.

El a precizat că nu dorește să comenteze acuzațiile aduse de DNA primarului sectorului 5, pentru că nici nu le-a văzut, scrie Agerpres.

"Nu le vedem în niciun fel. Nu sunt procuror, nu am informații din dosar, nu vreau să comentez. Sincer, nici măcar nu le-am văzut, numai am auzit (n.r. acuzațiile). N-are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă astăzi (n.r. excluderea lui Vanghelie). PSD a luat o decizie având ca și argumente o serie de fapte, comportamente, atitudini ale d-lui Marian Vanghelie, ca și ale d-lui Mircea Geoană", a declarat Dragnea, la sediul central al PSD.

Liderul social-democrat nu a dorit să comenteze nici redeschiderea dosarului Mineriadei din 13 — 15 iunie 1990. "Nu vreau sa comentez, nu mă pricep, nu am pregătire juridică. Sunt inginer și refuz să-mi dau cu părerea într-un domeniu la care nu mă pricep", a susținut el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel