Dragnea, despre calitâțile premierului ideal: Să fie nebun de harnic

Președintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că un premier care să pună în aplicare programul de guvernare integral trebuie să fie un om foarte harnic, chiar "nebun de harnic", dar, în același timp, a precizat că nimeni "nu-i pune capul pe butuc" actualului șef al Executivului, Sorin Grindeanu.

"Premierul, pentru acest program de guvernare, trebuie să fie un om foarte, foarte harnic, nebun de harnic, cu capacitate de muncă foarte mare, cu o capacitate de înțelegere foarte mare și fără lene. Lene nu în sensul obișnuit al cuvântului, adică fără liniște. Nu ai voie niciun minut să lași ceva pe tânjeală, pentru că te-ai lăsat un minut pe tânjeală, o lasă și ministrul cinci minute, o lasă și secretarul de stat un sfert de oră și până la funcționarii care trebuie să implementeze tot se ajunge la o oră, două, după aceea se ajunge la zile și săptămâni", a declarat Dragnea duminică seara, la România TV.

Potrivit acestuia, discuțiile cu membrii Cabinetului continuă și luni și marți, iar rostul acestei evaluări este să se asigure ca măsurile adoptate din programul de guvernare să nu fie în pericol să fie anulate mai târziu.

"Dacă la finalul analizei ajungem la concluzia că nu trebuie făcută nicio modificare în Guvern, ba dimpotrivă, le dăm și premii, așa o să facem. Dacă o să ajungem la o altă concluzie, aceea o să fie decizia pe care o luăm", a precizat liderul social-democraților.

Întrebat dacă ia în considerare faptul că președintele Iohannis îl apreciază pe premierul Grindeanu, Dragnea a răspuns că "e un lucru bun, este o dovadă de maturitate", iar buna înțelegere dintre șeful statului și prim-ministru "cântărește mult", relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel