Dragnea despre autodenunţul lui Ghiţă: E un lucru foarte grav

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că, dacă aspectele afirmate de deputatul Sebastian Ghiţă într-un autodenunţ publicat în aceeaşi zi sunt adevărate, 'atunci e vorba de un lucru foarte grav' şi trebuie făcute cercetări.

'Cercetări trebuie făcute. E o acuzaţie serioasă şi ca pentru orice cetăţean din România instituţiile abilitate trebuie să cerceteze, să ajungă la adevăr. Vă spun, poate e deplasat, privesc destul de rece acest eveniment (...). Această acţiune este una interesantă, e spumoasă. Dacă ceea ce spune Sebastian Ghiţă e adevărat, e un lucru foarte grav', a spus Dragnea la Antena 3. El a susţinut că nu ştie despre ceea ce susţine Sebastian Ghiţă în autodenunţ şi a adăugat că 'se abţine' să spună dacă îl crede pe acesta sau nu. 'Aici există două variante: prima variantă în care e nebun şi pune dinamită pe el şi se aruncă în aer fără să aibă niciun fel de probă sau dovadă, asta e prima variantă. A doua variantă e varianta în care tot ce spune e adevărat şi, dacă vrea să meargă până la capăt, trebuie să ne uităm cu atenţie. Fiind aceste două variante evit să-mi dau cu părerea. Dacă aş fi ştiut de acest lucru n-aş fi ezitat', a afirmat liderul PSD.

Întrebat dacă ştia că Sebastian Ghiţă venea la Guvern, fostul vicepremier a susţinut că el se afla în Palatul Victoria o dată pe săptămână, în ziua în care era şedinţa de guvern.

'Cel mai bine ştia Victor (n.r. - Ponta) sau cei din cancelaria prim-ministrului. (...) Sincer nu mă interesa cine vine, de ce vine în sediul Guvernului', a mai spus Dragnea, care a adăugat că preferă să vorbească 'faţă în faţă' cu Victor Ponta.

Deputatul Sebastian Ghiţă s-a prezentat marţi la sediul Parchetului General, susţinând că depune un autodenunţ în care arată că el şi mai mulţi demnitari ai statului român au falsificat şi măsluit raportul tehnic de expertiză prin care s-a stabilit că procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, nu a plagiat în teza de doctorat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel