Dragnea, despre afacerile din Brazilia

Liviu Dragnea a vorbit marți despre presupusele afaceri din Brazilia. 

”N-am avut şi nu am nicio afacere în Brazilia, n-am avut şi nu am nicio afacere în nicio altă ţară. Tot ceea ce am avut şi am este trecut, de cred că 20 de ani, în toate declaraţiile mele de avere”, a precizat Liviu Dragnea, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

El a adăugat, cu privire la suma de 4,9 milioane de lei obţinută din vânzarea de imobile, că nu a fost nimic ascuns, fiind proprietăţi acumulate în perioada '90-2007.

Pe ce a dat Dragnea 4,9 milioane de lei

”A mai fost o întrebare despre 4,9 milioane de lei obţinute din vânzarea unor imobile. Sunt vândute prin acte notariale, sunt trecute în toate declaraţiile mele de avere, nu a fost nimic făcut ascuns, sunt nişte imobile vândute pentru care am încasat banii respectivi. Sunt proprietăţi pe care le-am acumulat în toată perioada din '90 până în 2007 când am început această vânzare”, a spus Liviu Dragnea, adăugând că o parte din bani i-a folosit pentru construcţia casei din Alexandria, iar o altă parte i-a utilizat în alte scopuri.

Întrebat dacă se aşteaptă ca DNA să se autosesizeze în urma afirmaţiei sale cu privire la milionul de euro pe care l-ar fi cheltuit pe cocotieri, Liviu Dragnea a răspuns: "Eu nu am cheltuit niciun milion pe cocotieri. Dacă se fac dosare penale pe glume intrăm într-o nouă etapă în România"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel